Share.

24 Comments

  1. Aku was-was nk tngok cite ni sbb ada youtuber ckp cite ni sampah tp disebabkan aku terlampau bosan aku tngok jela cite ni .. hmm bgi aku notbad laa tkde la sampah sgt mcm yg youtuber review movie tu cakap kan .. apa2 pun smoga seni filem Malaysia akan lebih maju dan berjaya

  2. REZDUAN BIN RAZALI on

    Eh ok jugaklah cerita ni, igtkan cerita bodoh² jer, well prepared jugaklah cerita ni. Klu kat Malaysia x boleh jalan cerita ni, kat Siam mungkin boleh jalan sebab kat Siam selalu buat filem ganre macam ni

Leave A Reply